Εξειδίκευση

Automotivo ο αξιόπιστος εγκαταστάτης συστημάτων υγραεριοκίνησης
Γιατί Automotivo;

Η Automotivo, δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου από το 1994.
Αποτελεί μία από τις παραδοσιακές δυνάμεις του χώρου με τεράστιο πελατολόγιο και προσφέρει πολλαπλές υπηρεσίες γύρω από το όχημα σας, ξεκινώντας από την αρχή, δηλαδή την πώληση οχημάτων και καταλήγει σε πιο σύνθετες υπηρεσίες όπως το φανοποιείο, το συνεργείο, τα ανταλλακτικά ακόμη και την χρηματοδότηση ή την ασφάλιση του αυτοκινήτου σας.

Αυτή είναι και η δύναμη της. Παρέχει τα πάντα και είναι σε θέση να σας προσφέρει ποιότητα υπηρεσιών σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές, πάντα με την αξιοπιστία που προσφέρει ένας επίσημος έμπορος και εξουσιοδοτημένος συνεργάτης επίσημης αντιπροσωπείας, καθώς εδώ και πάρα πολλά χρόνια αποτελεί διακριθέν μέλος της οικογένειας Peugeot!
Στα πλαίσια λοιπόν της ανοδικής αυτής πορείας μας, και μετά από τα εγκαίνια της νέας μας κάθετης μονάδας Peugeot στην Περιοχή Γλυκά νερά Λ. Λαυρίου 85, επεκταθήκαμε και στον τομέα της Υγραεριοκίνησης.

Πραγματοποιήσαμε προσεκτικά βήματα προς αυτήν την κατεύθυνση και μετά από αυστηρή έρευνα αποφασίσαμε να συνεργαστούμε με τις καλύτερες εταιρείες υγραεριοκίνησης:

  • POWERJET PLUS - 494*€ ή 13€ για 48 μήνες
  • AEB ZAVOLI - 616*€ ή 16€ για 48 μήνες
  • LPG TECH - 739*€ ή 19€ για 48 μήνες
  • STEFANELLI- 616*€ ή 16€ για 48 μήνες

*Οι παραπάνω τιμές είναι για δεξαμενή τύπου ρεζέρβας έως 50lt. Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ

Με κάθε νέα τοποθέτηση κιτ υγραερίου κερδίστε δωρεάν τη μηχανολογική μελέτη αξίας 40€ ή ένα κιτ επισκευής ελαστικών αξίας 40€.
Έτσι, ενώνοντας τις δυνάμεις μας και συνδυάζοντας την 17χρονη εμπειρία μας με την ανεπτυγμένη τεχνογνωσία του Ιταλικού οίκου είμαστε σε θέση να τοποθετούμε συστήματα υγραεριοκίνησης σε όλες τις μάρκες των αυτοκινήτων παρέχοντας σας 2 χρόνια γραπτή εγγύηση στις καλύτερες τιμές της αγοράς, υπεύθυνα και αξιόπιστα έτσι όπως μόνο η Automotivo ξέρει να ενεργεί εδώ και τόσα χρόνια.

Κλείστε σήμερα κιόλας ένα ραντεβού μαζί μας, ώστε να σας ενημερώσουμε σχετικά με τα πάντα γύρω από την Υγραεριοκίνηση.